Onze ruitervakanties in Argentinië

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Argentinië?
Een trektocht te paard of een verblijf op een standplaatslocatie is beide mogelijk in Argentinië, de indrukwekkende landschappen en de diversiteit aan klimaten tonen de adembenemende contrasten van dit land. Alle arrangementen die wij bieden in dit land bezorgen je gegarandeerd een avontuurlijke ruitervakantie. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Argentinië.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Argentinië?

Je kunt Argentinië ontdekken door trektochten te paard. Of je kiest voor een standplaatsvakantie waarbij je gevarieerde stertochten maakt. Het enorme land kent verschillende regio’s met elk zijn eigen sfeer en kenmerken.

De indrukwekkende landschappen en de diversiteit aan klimaten tonen de adembenemende contrasten van Argentinië. Zo ontdekken we de tropische wouden, woestijn, bergen en heuvels te paard.

Paradijselijke nachten tijdens een onvergetelijke paardrijtrektocht

Als de zon ondergaat, wordt de hemel van het Andesgebergte bedekt met de spectaculaire sterrenpracht van het zuidelijk halfrond. Er is nauwelijks een mooiere omgeving denkbaar om te ontspannen. Kom tot rust in het kamp terwijl het kampvuur de duisternis vult en je kan genieten van een kopje koffie, thee of mate. Het is de ideale sfeer om de eindeloze geest van de natuur te ervaren en nieuwe vrienden te maken voor het leven.

De trektochten zijn geschikt voor de ervaren ruiters met een goede basis conditie.

Ook is het mogelijk om te verblijven op een echte Argentijnse ‘estancia’ en echt werkend landbouwbedrijf op immens grote schaal waar paarden worden gefokt en waar vee opgroeit op immens grote weilanden. Dit is het land van de gaucho’s, de Zuid-Amerikaanse cowboys. Maar ook het land van de polosport! Ontdek veelzijdig Argentinië tijdens een verblijf er middenin. De overnachtingen tijdens dit verblijf is op de luxe ranch zelf met zeer mooi ingerichte kamers.

De paarden in Argentinië zijn criollo’s, Peruaanse paso’s en kruisingen. De criollo’s zijn traditioneel de paarden van de gaucho’s: wendbare, moedige werkpaarden. De Peruaanse paso’s worden ter plaatse gefokt. Door hun extra gang zijn deze paarden bijzonder comfortabel, ook nog na vele uren in het zadel!

Argentinië belooft een bijzonder avontuur te paard!

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Argentinië bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op