Onze ruitervakanties in Portugal - Azoren

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie op de Azoren?
De azoren ontdekken te paard geeft een geweldige avontuurlijke ruitervakantie. Voor zowel de beginnende ruiter als de vergevorderde ruiter zijn er mogelijkheden om het natuurschoon door middel van een semi-trektocht of dagtochten te verkennen. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties op de Azoren.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties op de Azoren?

Vulkanische krachten creëerden inspirerende eilanden in het midden van de Atlantische Oceaan: de Azoren. Magnifieke landschappen wachten om te paard te worden ontdekt. De unieke natuur van de archipel betovert iedere eilandbezoeker nog sterker als zij op de rug van een paard het natuurschoon verkennen.

Paardrijden door dit landschap geeft een extra dimensie aan de betoverende omgeving. Daarbij ontdekt u de ontspannen leefstijl van de eilandbevolking. Er wordt gereden op Lusitano’s en op Portugese kruisingen.

Voor zowel de beginnende ruiter als de vergevorderde ruiter zijn er mogelijkheden voor avontuurlijke begeleide ruitervakanties. Het is ook mogelijk het eiland Faial op individuele basis te paard te verkennen.

naast paardrijden is er ook ruimte voor andere activiteiten zoals bijv. een boottocht maken en dolfijnen of walvissen te spotten, of een bezoek te brengen aan Ponta Delgada, de hoofdstad van de Azoren.

Overnachtingen zijn in zeer goed verzorgde accommodaties met eigen badkamer.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie op de Azoren bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op