Onze ruitervakanties in Macedonië

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Macedonië? Een trektocht te paard door Macedonie, voert je door een bergachtige omgeving. Je maakt kennis met het authentieke boerenleven in deze bergstreek en je geniet volop van het zicht op hoge bergtoppen en het schitterende meer van Mavrovo, een juweel in deze bergstreek.Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Macedonië

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Macedonië?

Wie van bergachtige omgevingen houdt, vindt tijdens deze trektochten te paard een schat aan schoonheid en verrassingen. Sommige delen van de tocht zijn wellicht zwaar, maar de onvergetelijke Macedonische paardrij-ervaring en de landschappen die je ziet, kan je op geen andere manier zo intens beleven als vanuit het zadel. De tochten zijn voor ervaren ruiters met een goede lichamelijke conditie.
Je voelt de natuur, je bezoekt schapenboerderijen en hun bewoners, je maakt kennis met het authentieke boerenleven in deze bergstreek en je geniet volop van het zicht op hoge bergtoppen en het schitterende meer van Mavrovo, een juweel in deze bergstreek.

De paarden:
Op zelfverzekerde Balkan bergpaarden en Arabische kruisingen rijd je door dit mooie gebied van kleine, oude dorpen en traditionele schapenboerderijen. Er wordt in Westernstijl gereden.

Overnachtingen en maaltijden:
Je logeert in onderkomens in oude dorpen, maar ook kampeer je onderweg. Je eet soms bij mensen thuis die huisgemaakt eten klaarmaken, je eet soms ook rond het kampvuur op een kampeerterrein, dan weer in een restaurant en soms eet je heerlijk vrij buiten in het veld, middenin de natuur.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Macedonië bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op