Onze ruitervakanties in Kroatië

In Kroatië is er nog veel ongerepte natuur. Dit is de ideale bestemming voor een avontuurlijke ruitervakantie. Op lieve, sterke paarden worden er unieke trektochten gemaakt die alle facetten van Kroatië laten zien. Ervaren Ruiters en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.
Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Kroatië.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Kroatië?

Bezoek sprookjesachtige watervallen te paard, haal je hart op als je in galop langs een wilde rivier rijdt en rijd de canyon in op deze avontuurlijke ruitertocht. Deze trektocht te paard wordt gehouden in het betoverende Kroatië. De natuur is hier betoverend. De paarden zijn voorwaarts. Het eten is lekker en de accommodatie is gedegen. Perfecte reis voor de avontuurlijke ruiter.

De paarden die kunnen meelopen tijdens de trektocht zijn Engelse volbloeden, Engelse Arabieren, Holsteiners, Kroatische warmbloeden, Pintos en Appaloosa’s. Alle paarden zijn topfit, voorwaarts en snel. Ze zijn werklustig en betrouwbaar en hebben een vriendelijk temperament. Er wordt gereden met Engelse, Western en trailzadels.
Van ruiters wordt verwacht dat zij hun paard zelf verzorgen, optuigen en zelfstandig kunnen opstijgen en afstappen.

Overnachtingen zijn wisselend per tocht en zijn meestal eenvoudig. Je moet niet terugschrikken van een week zonder luxe, met slechts beperkt comfort.

Het team ter plaatse zorgt er ook voor dat je kunt proeven van de lokale cuisine, plaatselijke wijnen en likeuren.

Het weer: Er heerst een mediterraan klimaat met warme droge zomers en milde maar natte winters. In de zomer liggen de temperaturen rond de 25-30 graden. In de winter liggen de temperaturen rond de 5-12 graden, wat erg mild is.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Kroatië bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op