Onze ruitervakanties in Dominicaanse Republiek

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in de Dominicaanse Republiek? Deze Caribische Trektochten te paard zijn een tropische verrassing van de Dominicaanse Republiek. Tijdens deze droomtrip rijd je te paard en trek je door groene heuvels langs schitterende palmen en allerlei vruchtenbomen. Je verkent de bergketen Cordillera Oriental te paard. En op een eiland galoppeer je natuurlijk uitbundig over de witte zandstranden. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in de Dominicaanse Republiek.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze Ruitervakanties op de Dominicaanse Republiek?

De Caribische Trektochten te paard zijn de tropische verrassingen van de Dominicaanse Republiek. Tijdens deze 13-daagse of 8-daagse droomtrip rijd je te paard en trek je door groene heuvels langs schitterende palmen en allerlei vruchtenbomen. Je verkent de bergketen Cordillera Oriental te paard. En op een eiland galoppeer je natuurlijk uitbundig over de witte zandstranden.

De Duitse eigenaresse en haar team begeleiden je met veel plezier op de tochten die je op Zuid-Amerikaanse Criollo’s en Criollo-kruisingen maakt.

Van ruiters wordt verwacht dat zij in alle gangen kunnen rijden. Deze trektocht is bedoeld voor ruiters die er plezier aan beleven vlotte over het strand te galopperen, maar net zo goed kunnen genieten van de tochten in het hooggelegen gebied dat meer landinwaarts ligt.

Overnachting

Je overnacht in een hotel en op een ranch. De onderkomens beschikken over twee- en eenpersoonskamers. Deze zijn alle voorzien van bad, douche en toilet.

Van het ontbijt en diner geniet je in het hotel en op de ranch. De lunch gebruik je onderweg in de vorm van een gezellige picknick.

Let op: Het mogelijk deze trektochten te boeken voor families met kinderen en voor groepen vanaf twee personen. Het tempo en het aantal uren in het zadel kan dan worden aangepast aan de deelnemers.

Wil je meer informatie over een Ruitervakanties op de Dominicaanse Republiek, bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op