Onze ruitervakanties in Spanje - Catalonië & Pyreneeën

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Catalonië?
Catalonië & de Pyreneeën verkennen te paard biedt vele mogelijkheden. Of het nu een lang weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. Of staat paardrijden op het strand misschien op je verlanglijstje? We bieden een paardrijvakantie op maat! Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Catalonië/Pyreneeën ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Catalonië en de Pyreneeën?

Zowel Catalonië als de Spaanse Pyreneeën zijn rijk aan mooie natuur en verzekerd je van een avontuurlijke paardrijvakantie! Paardrijden over de bergen, door de bossen of over het strand. Catalonië en de Pyreneeën te paard biedt vele mogelijkheden.

Wat kan dan allemaal?
Een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Tochten te paard voor beginnende ruiters (kinderen) of de gevorderde ruiter. Een weekendje weg te paard of een hele week op pad op de rug van een paard? Een trektocht te paard waarbij je vee gaat drijven is ook mogelijk! Daarnaast bieden we ook voor de jeugd een zomerkamp aan waarbij ze gaan paardrijden en daarnaast de Spaanse taal gaan leren beheersen.

Overnachtingen vinden plaats in hotels, pensions of berghutten, afhankelijk van het gekozen arrangement. Dus van basic tot luxe overnachtingen.

Op deze locaties wordt vooral veel gereden met de Andalusiër. Een barok, imposant en zeer werkwillig paard.

Het klimaat in Catalonie en de Pyreneeën
Aan de kust heerst een middellandse zeeklimaat met zachte winters en warme zomers. ... De nachten kunnen koeler zijn dan aan de kust met 14 tot 16 graden en mist in de valleien. In de Catalaanse Pyreneeën heerst een bergklimaat waar op grotere hoogte sneeuw een heel jaar kan blijven liggen

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Catalonië/Pyreneeën bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op