Tententocht

Misschien is het wel de ultieme droomvakantie van menig ruiter. Een trektocht te paard met overnachtingen in een tent. De wildernis intrekken op de rug van een paard en overnachtingen in die wildernis laat je het land tot in je vezels voelen. Trailfinders Ruitervakanties biedt je de mogelijkheid om deze droom uit te laten komen. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een paardrijvakantie met overnachtingen in een tent?

Een trektocht te paard en daarbij overnachten in de wildernis in een tent is toch wel de ultieme belevenis van menig avontuurlijke ruiter. Door te overnachten in een tent, beleef je de natuur nog intenser.

We bieden verschillende arrangementen aan waarbij het mogelijk is om in een tent te overnachten. Ook is hierbij een onderscheid te maken in luxe tentenkampen of back to basic tentenkampen.
Ook is het zo dat er bij bepaalde locaties wordt verwacht dat je meehelpt in het opzetten van het tentenkamp en bij andere locaties is dit niet nodig en wordt het voor je gedaan.

Wil je meer informatie over onze ruitervakanties met overnachtingen in een tent, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op