Onze ruitervakanties in België

Een weekendje weg naar de Belgische Ardennen is zeer geschikt voor paardrijden in ongerepte natuur en voor intensieve trails voor zowel paard als ruiter. Er wordt gereden in westernstijl, een rijstijl die is gebaseerd op rust en eenvoud en die ook door de niet-western ruiter als veilig en comfortabel zal worden ervaren. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in België.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in België?

Het gehele jaar door is het mogelijk om een weekendje weg te paard te boeken hier in de Belgische Ardennen. Ook in de wintermaanden zijn de Ardennen erg mooi om te paard te verkennen. Zeker als de bossen bedekt zijn met een dik pak sneeuw en de paden onherkenbaar zijn geworden. En wie wil er niet een keer met zijn paard door de sneeuw galopperen?

De tochten te paard zijn uitsluitend geschikt voor ervaren ruiters met een goede conditie en recente buitenrijervaring. Ruiters dienen alle gangen te beheersen.

Het paardrijden gebeurd in westernstijl en de overnachtingen zijn dan ook op een westernranch. Tijdens het verblijf op de ranch logeer je in gezellige tweepersoonskamers met eigen badkamer. Er is een saloon met houtkachel waar ’s avonds een stevige maaltijd wordt geserveerd. Bij mooi weer wordt er buiten op de veranda gegeten en ontbreekt ook het kampvuur niet.

Wil je meer informatie over de ruitervakantie Belgische Ardennen bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op