Onze ruitervakanties in Kenia

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie ook wel een safari te paard in Kenia?
Ervaren gidsen, sterke fitte paarden, een enorme terreinkennis en de mogelijkheid om heel veel wild te spotten, maken van deze ruiterreis een top paardensafari in adembenemend Kenia.
Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Kenia

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Kenia?

Een Luxe Safari te paard in Masai Mara Kenia

Met dertig jaar ervaring kan je nergens beter terecht voor een safari te paard in Masai Mara, Kenia, dan bij ons. Ervaren gidsen, sterke fitte paarden, een enorme terreinkennis en de mogelijkheid om heel veel wild te spotten, maken van deze ruiterreis een top-paardensafari in adembenemend Kenia. De gidsen zijn kundig en het team is gepassioneerd door de natuur en het wild van de regio.

Tijdens deze tocht combineer je korte met langere ritten, en je trekt er ook te voet of met de 4x4 op uit. Zo haal je het meeste uit je paardrijsafari. Onderweg zie je onder andere zebra’s, giraffen, wildbeest, buffels, olifanten, ...

De paarden zijn volbloeden en volbloedkruisingen, waarvan ook enkele uit eigen fokkerij. Al deze dieren zijn sterk en fit. Veel van de paarden worden ook gebruikt voor polo. De paarden worden geselecteerd, rekening houdend met de wensen van de gasten. Er wordt voornamelijk gereden met Engelse zadels en op een gewoon trensbit.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Kenia bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op