Onze ruitervakanties in Spanje - Andalusië

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Andalusië?
Andalusië verkennen te paard biedt vele mogelijkheden. Of het nu een lang weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. We bieden een paardrijvakantie op maat! Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Andalusië ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Andalusië?

Andalusië is rijk aan mooie natuur en verzekerd je van een avontuurlijke paardrijvakantie! Paardrijden over de bergen, door de bossen of over het strand. Andalusië te paard biedt vele mogelijkheden. Cultuur en heerlijke wijnen proeven kan ook tot het arrangement behoren.

Wat kan dan allemaal?
Een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Tochten te paard voor beginnende ruiters (kinderen) of de gevorderde ruiter. Een weekendje weg te paard of een hele week op pad op de rug van een paard? Overnachten in Luxe kastelen of hoeft het niet zo luxe en kies je liever voor basic overnachtingen? Wil je begeleiding van een Nederlandstalige gids? Paardrijden over het strand? Of paardrijles in de klassieke dressuur? Het kan allemaal.

Overnachtingen vinden plaats in hotels, pensions of berghutten, afhankelijk van het gekozen arrangement. Dus van basic tot luxe overnachtingen.

Andalusië heeft een mediterraan klimaat waardoor de temperatuur in de zomer flink kan oplopen en het in de winter nog zeer aangenaam aanvoelt. De gemiddelde wintertemperatuur schommelt tussen de 16 en 20 graden overdag. In de maanden November t/m februari is er iets meer kans op wat neerslag. In de maanden mei t/m september is de neerslag minimaal.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Andalusië bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op