Onze ruitervakanties in Turkije

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Turkije?
Turkije te paard verkennen geefft je gegarandeerd een avontuurlijke paardrijvakantie. Je galoppeert door adembenemende landschappen en snuift een vleugje cultuur en geschiedenis op. Ook is er de mogelijkheid om tijdens een van de trektochten te paard in turkije te gaan zwemmen met paarden. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Turkije

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Turkije?

Turkije te paard verkennen geeft je gegarandeerd een avontuurlijke paardrijvakantie. Turkijke is een land met een gevarieerd landschap. Rotsen in de vorm van puntmutsen, ondergrondse steden en mysterieuze schuilkerkjes. Hoge bergen, meren en rivieren, zandstranden, je komt het allemaal tegen op een van onze avontuurlijke trektocht te paard.

Er wordt voornamelijk gereden met arabische paarden en berberpaarden. Dit zijn sterke paarden, met een groot uithoudingsvermogen. Ze zijn het gewend om trektochten te maken en zijn tredzeker op het heuvelachtige terrein. Er wordt gereden met Engelse zadels of met traditionele Kirgizische zadels. Die hebben geen dikke vulling zoals Engelse zadels, maar ze worden aangevuld met een schapenvacht en dikke zadeldekens. De zadels hebben zadeltassen om alles mee te nemen wat je tijdens de dag nodig hebt.

Overnachtingen:
Afhankelijk van het gekozen arrangement overnacht je in comfortabele Pensions / hotels of tenten.

Het assistentieteam vervoert de bagage van de ruiters. Het advies wat we hierin kunnen geven is: neem liever een paar lichtere tassen mee in plaats van een zware koffer.

Ruiters
Vereist rijniveau: zelfverzekerde halfgevorderde en gevorderde ruiters. Max. gewicht: 85 kilo. Ruiters moeten in goede conditie verkeren. Ook is het zo dat er bij sommige locaties van de ruiters wordt verwacht dat je de paarden zelf kunt verzorgen, voeren en zadelen.

Wil je meer informatie over een van deze ruitervakanties in Turkije bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op