Onze ruitervakanties in Servië

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Servië?
De Sumadija Trail is een zeer gewaardeerde trektocht te paard in Servië, het laat je de mooiste aspecten van Servië zien. Helder beekjes, sprookjesachtige bossen in melodramatische landschappen worden afgewisseld met cultuur. Servie biedt gegarandeerd een avontuurlijke ruitervakantie! Ontdek hieronder onze paardrijvakantie in Servië.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Servië?

Servië is een nog onontdekte toeristische bestemming in het hart van Europa. De trektocht te paard speelt zich af in het midden van de Balkan, Sumadija. Vertaald betekent dit bosland. Een prachtige omgeving voor een avontuurlijke tocht te paard. Er stromen rivieren, er ontspringen minerale bronnen, er liggen majestueuze bossen en bergtoppen die fantastische panorama’s bieden.

De paarden voeren je ook door kleine dorpen waar je bij mensen thuis wordt ontvangen. Bij hen kan je de lokale smaak proeven variërend in geitenkaas tot brandewijn. Dit paardrij-avontuur op de Balkan neemt je ook ver mee terug in de tijd, er ligt veel geschiedenis in deze omgeving.

Ruiters vanaf halfgevorderd niveau die zich in alle gangen comfortabel voelen, kunnen deelnemen aan deze trektocht. Er wordt in het algemeen in een rustig tempo gereden. Onderweg wordt gedraafd en gegaloppeerd in open velden, als de ondergrond er geschikt voor is. Van ruiters wordt verwacht dat zij er gewend aan zijn om in het open landschap en op verschillend terrein te rijden.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Servië bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op