Onze ruitervakanties in Egypte

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Egypte? Een semi-trektocht te paard door Egypte is een unieke kans om het land te verkennen. Het is een avontuurlijke ruitervakantie waarbij je archelogische plaatsen, witte stranden, de rivier de Nijl en het plattelandsleven rond Luxor zult ontdekken. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Egypte.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Egypte?

Ontdek het fascinerende Luxor en het historische Arabische fort Makadi Bay bij de Rode Zee tijdens onvergetelijke paardrijtochten Egypte. In een week tijd rijd je op voorwaartse paarden (arabisch ras) met engelse zadels, door woestijn (alle gangen komen aan bod), groene valleien en zie je de karakteristieken van Egypte: Fascinerende archeologische plaatsen, witte zandstranden langs de Rode Zee, het plattelandsleven rond Luxor en natuurlijk de fameuze rivier de Nijl. Er wordt in twee accommodaties gelogeerd. Vanuit deze locaties worden de dagtochten te paard gemaakt.

De eerste dagen verblijven we in een authentieke villa, een charmant pension waar de service perfect is. De villa is opgetrokken in een oosterse stijl en gebouwd van natuurlijke materialen zoals hout. Het onderkomen is mooi gedecoreerd en beschikt over twee dakterrassen. Het ene kijkt uit op de tempel van Luxor, het andere biedt zicht op de tempel van Hatsheput. De tuin staat vol met bloemen en in de Bedoeïenhoek kan je ontspannen bij een kop muntthee.

Verder in de tuin vind je een zwembad, een jacuzzi en een hammam. Vanaf de patio wandel je de dinerkamer in. Een open trap leidt naar de slaapkamers en de dakterrassen. Elke slaapkamer herinnert aan Luxor. Zo kan je in bijvoorbeeld Hathor, Nefertiti of Cleopatra slapen. De kamers zijn voorzien van airco en flatscreen-tv, ook is er Wi-Fi aanwezig. Daarbij heeft elke kamer zijn eigen badkamer en een balkonnetje.

Aan de kust logeren wij in een groot en luxe 5-sterren hotel met 83 kamers, voorzien van alle faciliteiten en tien extra luxueuze suites. Fantastisch uitzicht op zee gegarandeerd. Om de hoek ligt een professionele golfbaan met 18 holes. Je kunt genieten van het strand, duiken, snorkelen of zeilen.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Egypte bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op