Taalkamp en Paardrijden

Hou je van paardrijden en wil je graag ook nog je Engels, Frans of Spaanse taal bijschaven? Trailfinders Ruitervakanties biedt speciaal voor jongeren, tieners of jongvolwassenen taalkampen aan die je dan combineert met een paardrijvakantie. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze Taalkampen en paardrijden?

Onze Taalkampen in combinatie met paardrijvakantie worden allemaal georganiseerd onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs / begeleiders. Het is de ideale vakantie voor kinderen, tieners en jongvolwassenen als ze graag naast paardrijden ook nog een taal willen leren.

Je kunt je kind met een gerust hart achterlaten bij een van onze locaties. ben je niet in de gelegenheid om je kind bij een verre locatie af te geven is het ook mogelijk gebruik te maken van reisbegeleiding, tegen extra kosten. Trailfinders Ruitervakanties helpt hier graag bij om dit verder voor je te regelen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan voor georganiseerde verzameltransfers van en naar de luchthaven.

De taalkampen en paardrijvakanties zijn op basis van volpension, zodat je kind verder nergens meer aan hoeft te denken als het eenmaal op de bestemming is.

Overnachtingen zijn meestal in twee- of meerpersoonskamers. Indien gewenst is het ook mogelijk een eenpersoonskamer te krijgen op sommige locaties

Wil je meer informatie over onze taalkampen en paardrijvakanties, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op