Onze ruitervakanties in Ierland

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Ierland? Een paardrijvakantie naar Ierland biedt vele mogelijkheden. Of het nu een weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. Ga je alleen of wil je een familievakantie? We maken een paardrijvakantie op maat! Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Ierland.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Ierland?

Ierland is rijk aan mooie natuur en verzekerd je van een avontuurlijke paardrijvakantie! Paardrijden door de groene heuvels en valleien, door de bossen of naar de ruige Atlantische kust waar u over de eindeloze stranden galoppeert met uitzicht over de kliffen van Moher. Eventueel langs eeuwenoude kloosterruïnes en kastelen! Ierland te paard biedt vele mogelijkheden.

Wat kan dan allemaal?

Een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Tochten te paard voor beginnende ruiters (kinderen) of de gevorderde ruiter. Een lang weekendje weg te paard of een hele week op pad op de rug van een paard? Misschien wil je wel met je gezin op vakantie en lekker genieten van je kinderen die met de paarden kunnen knuffelen en borstelen terwijl je zelf heerlijk op een stoel zit een boekje te lezen? Of misschien wel paardrijden combineren met Engelse les?

Ook hebben we de mogelijkheid om de Wicklow Mountains per huifkar te verkennen met het gezin. Tijdens deze mini-trektocht van vier dagen en drie nachten, overnacht je eenmaal op een andere plaats dan de basisboerderij. Voor diegene met gevoel voor het authentieke zigeunerleven.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Ierland bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op