Semi-Trektocht: Niet elke dag koffer in- en uit pakken

Bij een semi-trektocht heb je als ruiter een leuke combinatie van trektocht en standplaatsvakantie. Het betekent dat je niet elke dag je koffer in en uit moet pakken zoals bij een trektocht te paard. Ook is het voor een gevorderde beginnende ruiter een prettige manier om kennis te maken met een trektocht. Trailfinders Ruitervakanties helpt je bij de zoektocht naar de utlieme paardrijvakantie die helemaal past bij de wensen van de ruiter. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een semi-trektocht?

Een semi-trektocht is een combinatie van een standplaatsvakantie en trektocht ineen. Het zorgt ervoor dat je niet elke dag je koffer hoeft in- en uit te pakken.

Bij bijvoorbeeld een 8-daagse paardrijvakantie kan het betekenen dat je eerst een paar dagen gaat paardrijden met vertrek vanuit dezelfde accommodatie, met daarop volgend nog een kleine trektocht waarbij je nog enkele nachten in verschillende accommodaties slaapt. Ook kan het zijn dat je begint met een dagtocht te paard naar een basiskamp en dat je van daar uit dan verschillende dagtochten gaat maken, waarbij je steeds terugkeert naar het basiskamp. De eerste en laatste nacht slaap je dan over het algemeen in een pension of hotel. Zo kunnen er dus verschillende invullingen gegeven worden aan een semi-trektocht.

Voor beginnende ruiters is een semi-trektocht een leuke manier van kennismaking op het "echte" werk (een gehele trektocht).

We bieden deze vakanties aan zowel binnen als buiten europa!

Wil je meer informatie over een semi-trektocht, bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op