Huifkar Vakantie

Een huifkar vakantie is ideaal voor gezinnen met kinderen. Met paard en wagen een trektocht maken door de natuur geeft veel ontspanning en plezier voor iedereen. Trailfinders Ruitervakanties biedt huifkar vakanties aan in Ierland en Hongarije.✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een huifkarvakantie?


Een huifkar vakantie is ideaal voor gezinnen met kinderen.

In Hongarije is de tocht is ook geschikt voor niet ervaren menners. Heeft u helemaal geen ervaring dan gaat de de eerste rijdag een begeleider met u mee. Twee keer per dag komt er Duitstalige assistentie om te helpen met aan - of uitspannen. De paarden zijn rustige en betrouwbare Hongaarse trekpaarden. Op verschillende overnachtingsadressen kunnen er begeleide buitenritten geboekt worden.

Op de locatie in Ierland leren ze hoe je moet aan- en uitspannen. Indien je tijdens de tocht met vragen zit of je hebt hulp nodig zijn ze altijd telefonisch bereikbaar en daarnaast in korte tijd bij je zijn indien nodig.

In een rustig tempo verken je het gebied het best. En met een paard voor een huifkar weet je zeker dat je niets overhaast zult doen. Zo doe je een diepe indruk op van de prachtige natuur. De lokale bevolking kent de huifkarren inmiddels wel en zullen gemakkelijk een praatje maken.

De huifkar is van binnen uitgerust als een caravan. Met een zithoek die ‘s nachts in een tweepersoonsbed veranderd kan worden. Een tweepersoonsstapelbed of bank en een compleet uitgeruste keukenhoek met tweepitsgasstel. De huifkar is geschikt voor 4 personen. Indien je met meer mensen wilt gaan kun je een huifkar bijboeken of eventueel een tentje bijboeken op aanvraag.

Wil je meer informatie over een huifkarvakantie, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op